Contact

Voor meer vragen over psychologenpraktijk Piece of Mind, neem contact op

Privacy statement

Psychologenpraktijk Piece of Mind hecht veel waarde aan de bescherming van privacygegevens. Lees voordat je dit formulier verzend onze privacy statement. Met het verzenden van het contactformulier gaat Psychologenpraktijk Piece of Mind er vanuit dat je akkoord gaat met het verwerken van je persoonsgegevens.

Klik hier voor het privacy statement.

 

Via onderstaand formulier kun je meer informatie aanvragen. Je ontvangt binnen twee werkdagen een bericht.
Ben je al in behandeling en/of heb je een dringende vraag, dan kun je beter telefonisch contact zoeken. Omdat ik vaak in gesprek ben, kun jij dan een bericht inspreken. Op mijn werkdagen (wo, do en vrij) neem ik nog dezelfde dag contact met je op. Anders binnen twee dagen.
Vaak is het begin van de dag (8:30-9:00) of tijdens lunchtijd (12:00-13:00) een goed tijdstip om mij telefonisch te bereiken.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mailadres (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Klachtenregeling
  In geval van onvrede of klachten kun je het beste deze zo snel mogelijk direct en open met mij bespreken. Dit werkt vaak het snelste.
  Het kan gebeuren dat je het moeilijk vindt om je klacht met mij te bespreken. Of het resultaat van een gesprek met mij ben je niet tevreden over. In dat geval kun je jouw klacht voorleggen aan de klachtenfunctionaris van mijn beroepsvereniging NVGzP. Deze kan je adviseren hoe verder te gaan met jouw klacht.
  Zie voor meer informatie www.nvgzp.nl/klachtenregeling

  Crisis?

  Psychologenpraktijk Piece of Mind behandelt geen ernstige  suïcidaliteit, want daar is de Specialistische Ggz de aangewezen plek voor. In een crisissituatie neem dan z.s.m. contact op met je huisarts! Buiten kantooruren kan je altijd de huisartsenspoedpost bellen: 0900-9229

  Denk jezelf aan zelfmoord of ben je bang dat een bekende van je dat zal doen, dan kun je 24/7 contact opnemen met: https://www.113.nl/ waar je kan chatten of bel 0900-0113

  Willeke Kasje, GZ-psycholoog
  Psychologenpraktijk Piece of Mind
  Friesestraatweg 213a
  9743 AD Groningen
  06-12883233

  Mail
  aanwezig: wo, do ,vrij

  KVK: 63079224
  AGB: 94100584
  BIG: 39914966025