Contact

Voor meer vragen over psychologenpraktijk Piece of Mind, neem contact op

Privacy statement

Psychologenpraktijk Piece of Mind hecht veel waarde aan de bescherming van privacygegevens. Lees voordat je dit formulier verzend onze privacy statement. Met het verzenden van het contactformulier gaat Psychologenpraktijk Piece of Mind er vanuit dat je akkoord gaat met het verwerken van je persoonsgegevens.

Klik hier voor het privacy statement.

 

Via onderstaand formulier kun je meer informatie aanvragen. Je ontvangt binnen twee werkdagen een bericht.
Ben je al in behandeling en/of heb je een dringende vraag, dan kun je beter telefonisch contact zoeken. Omdat ik vaak in gesprek ben, kun jij dan een bericht inspreken. Op mijn werkdagen (wo, do en vrij) neem ik nog dezelfde dag contact met je op. Anders binnen twee dagen.
Vaak is het begin van de dag (8:30-9:00) of tijdens lunchtijd (12:00-13:00) een goed tijdstip om mij telefonisch te bereiken.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Klachtenregeling
In geval van onvrede of klachten kun je het beste deze zo snel mogelijk direct en open met mij bespreken. Dit werkt vaak het snelste.
Het kan gebeuren dat je het moeilijk vindt om je klacht met mij te bespreken. Of het resultaat van een gesprek met mij ben je niet tevreden over. In dat geval kun je jouw klacht voorleggen aan de klachtenfunctionaris van mijn beroepsvereniging NVGzP. Deze kan je adviseren hoe verder te gaan met jouw klacht.
Zie voor meer informatie www.nvgzp.nl/klachtenregeling

Willeke Kasje, GZ-psycholoog
Psychologenpraktijk Piece of Mind
Friesestraatweg 213a
9743 AD Groningen
06-12883233

Mail
aanwezig: wo, do ,vrij

KVK: 63079224
AGB: 94100584
BIG: 39914966025